30. april 2011

Sketchy Colors # 68!

Jeg slenger meg med på utfordringen til Sketchy Colors, som denne uken har en fargeutfordring i fargene blå, hvit og beige. Det ble nok et babykort fra meg, denne gangen til en gutt.




Sukk, så skjønn gutt... :)


Ha en strålende lørdag!

Klem Camilla :)

28. april 2011

Konfirmasjonskort.

Noe det er svært lite av i bloggen min, er guttekort. Men som jeg har skjønt, så er jeg ikke den eneste som har det litt tungt der :) Rart at det skal sitte så langt inne :) Vel, siden vi skal i konfirmasjon til en gutt på lørdag, tenkte jeg det var grei mulighet til å prøve seg på ett igjen. Det ble nå ganske enkelt, syntes dessuten det mangler noe, men klarer ikke å komme på noe lurt... derfor får det bare være som det er! :) Med dette kortet blir jeg også med på utfordringene hos Kort O Mania (vintage) og hos Nordsalten hobbyklubb (konfirmasjon).




Ha en fortsatt fin kveld!

Klem Camilla:)

27. april 2011

Babykort.

Da var det på tide med et babykort igjen. Denne gangen har jeg for første gang prøvd å lage det i vintagestil... Som jeg sa sist, var abstinensene alvorlig sterke etter en lang og lite kreativ påskeuke, men de har jeg nå fått roet etter mange deilige timer på mitt herlige hobbyrom :) Med dette kortet vil jeg være med på utfordring 38 hos Kort O Mania, hvor oppgaven er vintage. Og jeg prøver meg også en gang til hos Scrappekammeret, som har en fin utfordring hvor alt er tillatt! :)


Ha en riktig god kveld!

Camilla :)

25. april 2011

After Eight dispenser.

Da er snart påskeferien over for denne gang, og det er på tide å komme tilbake til hverdagen. Blir både litt hardt og litt godt det. Nå er det over en uke siden sist jeg satt på hobbyrommet, og abstinensene begynte å bli ganske heftige! :-D Det var derfor veldig godt å sette seg inn der igjen å gi seg ut på et nytt prosjekt. Jeg har prøvd meg på en after eight dispenser, denne fant jeg en mal på her. Den var ikke så vanskelig å lage, litt plundring men veldig morsom... :) Med denne vil jeg delta hos Scrapperiket sin utfordring som lyder "emballasje", og jeg vil også delta i utfordingen hos Srappekammeret der hvor "alt er tillatt" :-)

             




Nå venter en stoor haug med skittentøy på meg, hipp hurra. Håper alle har hatt en fin påske!

Klem Camilla :)





17. april 2011

Konfirmasjonskort.

Da var det et par dager siden sist... vi har tatt turen over fjellet, og skal nå tilbringe noen deilige og late dager i Oslo. Veldig kjekt å se familie og venner igjen! :-)  Nordsalten hobbyklubb har en ny utfordring på gang, denne gangen vil de se noe med konfirmasjon. Jeg har laget et lilla konfirmasjonskort til en jente.


Nå skal jeg ta en liten bloggrunde. Er som sagt noen dager siden sist, og det har helt sikkert kommet mye nytt og spennende rundt omkring!

Ha en strålende dag!

Camilla :)

13. april 2011

En liten påskehilsen.

Først av alt må jeg bare si tusen tusen takk for de koselige kommentarene jeg har fått, jeg blir VELDIG glad!! :)
Dagen i går ble som sagt brukt til å pleie en sår og øm munn, men i dag er formen tilbake på topp og jeg har fått laget en liten påskekurv. Den skal en skikkelig grei kar få på fredag. Etter hvert som kurven ble til, fant jeg ut at den passer til sukkersøtt sin utfordring, og dermed blir kurven et bidrag der også :)

Først et bilde av hver side...




så et bilde av en liten "dingledang" jeg laget som pynt, og et nærbilde av den skjønne haren...



og til slutt ble kurven fylt med deilig Twist :)



Jeg klippet også ut dette fine "gammeldagse brevet" fra Pion design arket, som jeg skal skrive en liten hilsen på...



Da er det på tide å hoppe i køya. ha en riktig god natt!

Camilla :)

12. april 2011

Konfirmasjonskort.

Her sitter jeg med hoven leppe etter et besøk hos tannlegen i dag. Er ikke særlig glad i de altså, men det er jo godt at de finnes :) Har dyttet i meg et par piller og skal sitte litt til å syntes synd på meg selv :D Og mens jeg gjør det, kan jeg jo like godt prøve meg på nordsalten hobbyklubb sin utfordring. Der sies det: bruk minst 3 ulike blonder. Det ble en morsom utfordring. Jeg har nok av blonder liggende, men det er svært sjelden jeg bruker de. Kun èn blonde er altså utfordring nok for meg, men jeg klarte nå å kline på tre stykker. (Fire til og med hvis kakeservietten teller også) :)
Det ble som sagt i overskriften et konfirmasjonskort, og her kommer det:










Det ble vel nok bilder. Ha en fin fin dag!

Camilla:)

11. april 2011

Sketchy Colors #66!

Denne uken har Sketchy Colors en fargeutfordring, og fargene er turkis, lilla og grønn. Mitt første forsøk gikk rett i søpla, men forsøk nummer to gjorde jeg ferdig :) Det ble et bursdagskort, som en skjønn dame skal få om et par uker. Greit å være tidlig ute noen ganger også, som regel sitter jeg og stresser meg ferdig i siste liten :) Vel, her er mitt resultat:




Nå er det på med treningstøy og slepe seg på trening, pust og pes! :)

Ha en strålende dag!

Camilla:)

10. april 2011

Sukkersøtt #120.

Det ble jammen meg enda et bryllupskort fra denne kanten. Sukkersøtt har en utfordring hvor de sier: "det skal bugne i blomster". Da var det bare å sette i gang, og jeg tror jeg fikk med nok blomster :)





Her er et litt utydelig bilde av innsiden, med en bryllupstekst, et skrivefelt og en lomme til penger/gavekort :)

Ha en fin søndag!

Camilla :)


9. april 2011

Kort nummer to til utfordringen hos Kort O Mania.

Jeg prøver meg med nok et bidrag til Kort O Mania sin utfordring. Denne gangen ble det et bryllupskort.


Ha en fin lørdag!

Camilla :)

8. april 2011

Utfordring nr 37 hos Kort O Mania.

Jeg har laget et kort til utfordringen hos Kort O Mania. Der skal det lages prosjekter etter denne skissen:


Det var ikke noe krav, men de ville også gjerne se litt påske.
Jeg er vel ikke akkurat noen racer på påskekort, men tenkte det kunne være morsomt å prøve seg på ett. Så... her kommer mitt første bidrag til utfordringen:



Ha en fin kveld!

Camilla:)

7. april 2011

Bok kort.

Jeg har lenge hatt lyst til å prøve meg på et bok kort, men har ikke helt funnet roen til det. Derfor fant mannen min og jeg ut av at vi skulle ha en liten utfordring oss i mellom, hvor oppgaven var å lage et bok kort. Det tok sin tid, men det var virkelig gøy også :)

Jeg ble ganske fornøyd med forsiden av "boken"...




..og denne siden ble vel helt grei også...



..men innsiden derimot, kunne vært mye bedre. Jeg tenkte ikke på at jeg kunne ha limt et mønsterark i bunnen av boken, så jeg klistra selvfølgelig bare på at akvarellark der jeg. Surrehøne! :) Og på andre siden syntes jeg det mangler noe øverst i hjørnene, men klarer ikke å finne på noe lurt. Noen forslag? :)



Som sagt så var det en liten konkurranse, og det skulle kåres en vinner. Men det ble en umulig oppgave, så resultatet ble delt førsteplass og en tur på pizzarestaurant... nam nam! :)

Ha en strålende kveld!

Camilla :)

6. april 2011

Sketchy Colors #65.

Jeg må jo forsøke meg på utfordringen til Sketchy Colors denne uken også... :) Det er en skisse denne gangen, og det ble et konfirmasjonskort fra meg.




Ha en fin fin dag!!

Camilla :)

4. april 2011

Bursdagskort.

Jeg har laget et bursdagskort i brunt og gull (som dere helt sikkert ser, he he...). Det er ikke ofte kortene mine inneholder gull, er mest glad i sølv gitt. Men alltid greit å være åpen for litt forandring, og jeg syntes ikke dette ble så aller værst :)








Ønsker alle en god natt!

Klem Camilla :)

3. april 2011

Utfordring hos sukkersøtt.

I dag tenkte jeg å prøve meg på en utfordring hos sukkersøtt, og det ble en ORDENTLIG utfordring for meg i hvert fall! Utfordringen er steampunk... ja ha ja, sier du det... det har ikke jeg hørt om før. Etter hvert tror jeg at jeg forstod tegninga litt, men jeg kan si med en gang at et slikt prosjekt egentlig er langt utenfor min rekkevidde :) Vet nesten ikke om jeg tør å si det en gang, men jeg brukte faktisk nærmere fire timer på dette kortet... hjelpe meg, he he! :) Ja ja, her kommer mitt hardt prøvde forsøk:






Kremt, kanskje ikke det snilleste bursdagskortet, men får gi det til en som tåler en støyt... :)

God søndag!! :)