27. mai 2011

Bursdagskort.

Da var det fredag og endelig helg igjen, deilig deilig! :) Her i Bergen har endelig solen klart å titte litt frem, nydelige saker og måtte det fortsette! :)
Jeg har laget et bursdagskort, det har ingen mottaker for øyeblikket. Men det kommer nok av bursdager, så kjekt å ha litt på lager... :) Jeg har laget kortet etter skissen hos HeidisHobbystuggu, og blir med på deres utfordring.
Jeg blir også med på utfordringen til Sukkersøtt som lyder "vis din stil". Jeg tror dette er mest min stil, skal vi kalle det middels vintage kanskje? :) Sommerfugler og blomster hører også med, og jeg liker som regel jo mere pynt jo bedre! :) Til slutt sender jeg også kortet til Scrapperiket, der er utfordringen "bursdag".







Ønsker alle en riktig god og flott helg!

Camilla :)

25. mai 2011

En dåpseske!

Jeg fant ut at jeg måtte lage en eske til den lille prinsen også, så her kommer den... :)

















Med denne esken blir jeg med på disse utfordringene:
Anonyme Scrappere- Barn/baby.
Sukkersøtt- Bølgepapp og tall.
Stampin' for the Weekend- Blue, Buttons & Bling.

Tusen takk for alle de fine kommentarene jeg får, det er så utrolig koselig! :)

Ønsker dere alle en riktig fin dag!

Camilla :)

23. mai 2011

Et dåpskort til en liten prins :)

Da har jeg laget et dåpskort til, men denne gangen er det til en gutt. Og nå må det jo hvert fall være et par uker siden sist jeg laget et staffelikort, og da er det absolutt på tide igjen! :) Jeg liker den brettingen veldig godt ja... :)
På kortet har jeg brukt skissen som er på utfordringen hos CLP Challenge Blog, og deltar dermed der. Jeg blir også med på utfordringen hos Anonyme Scrappere som lyder "Tre". Jeg har brukt 3 roser, 3 sommerfugler og 3 bamser.
Vel, det var det jeg klarte å få ut av meg for øyeblikket, så da får jeg heller se å vise noen bilder. For er det noe jeg kan, så er det å ta alt for mange bilder! :)








Ideen med fjær, har jeg forresten fått fra skjønne Lill :)


Jeg blir også med på disse utfordringene:

Vintage Utfordring- dåpskort.
Sukkersøtt- bølgepapp og tall.

Ha en flott kveld!

Camilla:)

21. mai 2011

Et babykort!

God lørdags kveld!

I dag har vi vært en tur på Ikea, trengte litt mere oppbevaring til hobbyrommet :) Etterpå gikk turen til Hobbykroken, og jeg fikk jammen svidd av litt penger der også! :D Når vi kom hjem igjen, bar det rett inn på hobbyrommet for å få brukt litt av det nyinnkjøpte :) Så nå har jeg kost meg med å lage et babykort i vintagestil, det var veldig stas :)








Jeg blir samtidig med på disse utfordringene:

Sketchy Colors- skisseutfordring.
Vintage utfordring- lag et dåpskort (vintage).
Kreative Krumspring- de store merkedagene.

Ha en flott kveld!

Camilla :)

19. mai 2011

En kommode! :)

Jeg har sett flere som har laget noen skuffekort (tror det er det de kalles i hvert fall). Og jeg er sikkert ikke førstemann med denne tanken, men jeg tenkte det var en gøy ide å overdrive litt og heller lage en hel kommode... jo mer arbeid, jo mer spennende, ikke sant? :) Skuffene var egentlig en enkel sak, men den store utfordringen var å få satt sammen resten av kommoden. Etter MYE prøving og feiling, ble jeg til slutt ganske fornøyd med arbeidet. Litt skevt og ujevnt rundt omkring, men man kan vel kanskje ikke forvente noe annet når det er laget av papir! :) De små skuffene er 3x3 inch og 1,5 inch høye, mens den store skuffen er 6x3 inch og 1,5 høy. På baksiden har jeg laget en lomme, hvor jeg har plassert en passe stor tag som man kan skrive en hilsen på. Og her kommer bilder...














Jepp, det ble nok bilder i dag også gitt... :)

Med denne vil jeg delta på disse utfordringene:

Scrapperiket- bursdag.
Kort o Mania- lag et prosjekt uten bruk av noe form for bilde motiv.

Ønsker alle en nydelig dag!

Camilla :)

16. mai 2011

Gir meg ikke helt med vennekortene jeg:)

Da var det noen dager siden sist... helgen har vært helt hobbyfri, fordi vi har hatt noen flotte dager på hytten. Deilig å bare slappe helt av og nyte stillheten på landet :) Men når søndagen nærmer seg slutten, begynner man å kjenne at det klør litt i fingrene etter å lage noe igjen! :) Jeg har laget nok et vennekort, som jeg selvfølgelig skal delta på noen utfordringer med... :D






Jeg sender kortet til  Anonyme Scrappere med utfordringen "Tre (3)", jeg har tre mønsterark, tre roser, tre blomster og tre sommerfugler.
Jeg blir også med på utfordringene til:
Scrap'a'Long Utfordringsblogg- skisse, pluss tema vennskap.
Nordsalten Hobbyklubb- perler.
Papiravisen- fargeutfording: mint, sort, fersken.

Ha en riktig fin kveld!

Camilla :)

12. mai 2011

Kort til en venn.

Jeg har laget et vennekort i de herligste fargene som finnes, nemlig lilla! :) Jeg har lenge hatt lyst til å prøve meg på et motiv jeg har hatt liggende, og nå når jeg har fått meg ProMarker tusjer, kunne jeg endelig kaste meg over det. Denne nydelige og drømmende damen er en av flere nydelige tegninger som skjønningen, Lill har tegnet. Ta en tur inn der og titt, hun er bare så dyktig og kreativ! :)

Dette blir også mitt tredje og siste bidrag til utfordringen hos Papirdokkene, der alt fortsatt er lov :)








Ser nå at innsiden ble litt tom etter min smak, så den får nok
noen sommerfugler og halvperler limt på seg litt senere i dag... :)

Ha en riktig fin dag!

Camilla :)

11. mai 2011

Kort med Kenny K i 17-mai farger!

Dette var jammen ikke enkelt... Kort o Mania har en utfordring hvor du skal lage et kort etter fargene i ditt lands flagg. Jepp, jeg er norsk, så det vil si rødt, hvitt og blått :) Jeg har igjen prøvd å fargelegge Kenny K motivet med ProMarker, ingen forbedring i sikte gitt... men jeg gir meg ikke! :D Mønsterarkene er kjøpt på Panduro, de røde blomstene og halvperlene er fra Kort og Godt, de blå rosene er fra Kuttut og stempelet på innsiden er fra Kreativ hobby. Vel, her kommer mitt bidrag til utfordringen hos Kort o Mania:






Rødt, hvitt og blått ble det i hvert fall, he he...

Ha en strålende dag!

Camilla:)

9. mai 2011

Et vennekort til fra denne kanten.

Hva  er vel en dag uten en utfordring?! :D Jeg syntes Papiravisen har en herlig fargeutfordring i fersken, mint og sort. Mmm... nydelige farger! :) Ble litt usikker underveis om fargene ble riktige, men jeg håper nå at det jeg mener er mint er mint nok, og at ferskenfargen min er fersken nok, he he... :) Og til slutt: tusen tusen takk for de utrolig koselige kommentarene jeg får! Det gjør meg så glad og (om det er mulig) enda mer ivrig! ;oD






Ha en riktig god kveld!

Camilla:)

8. mai 2011

Bryllupskort.

God morgen og god søndag! Solen skinner og fuglene kvitrer, dette tror jeg blir en fantastisk dag. Blir nok nødt til å ta med meg litt hobbyting ut i hagen i dag, kanskje øve seg litt mer på ProMarker fargelegging... :) Jeg syntes det er utrolig morsomt å være med på utfordringer, så dette bryllupskortet får seg en liten runde det også :)










Bryllupskortet og jeg vil gjerne være med på disse utfordringene:
Scrapperiket- hjerter.
Vintage utfordring- vintage og rosa, hvit, brun.
Papirdokkene- alt er lov.

Ha en strålende søndag!

Camilla :D